Bänkskivor & stänkskivor från Pitekök

bänkskivor & stänkskydd

Välj en bänkskiva som du får glädje av i många år framöver. Vi arbetar främst med laminat, ett material som är hållbart, lättskött och hygieniskt. Lekfullt och trendigt med spännande kontraster eller hamoniskt och smakfullt. Färg, mönster, bredd och tjocklek, hos oss finner du bänkskivorna som håller i längden - alltid med ditt personliga uttryck.

Våra stänkskydd i MDF ser ut som kakel men har ett betydligt lägre pris. Stänkskydden finns i flera mönster och skräddarsys för att passa just ditt kök. Med vår flexibla produktion och teknik millimeteranpassar vi urtag, hål och skarvar. Färg och glans bestämmer du.

Våra stänkskydd i MDF är ett prisvärt och roligt alternativ till  kakel. Pigga upp upp med en glad färg eller knyt ihop din stil ton i ton. Ditt enda problem blir att välja, vi erbjuder nämligen alla kulörer - i alla nyanser.

Filbunke med känsla för drama? Ta ut svängarna och måla med breda penslar i djärva fäger. Enkel att byta ut när du tröttnat.

Helt uppåt väggarna! Tja, varför inte? Med våra smarta kakelskivor i lackerad MDF behöver du inte snåla in på kvadratmetrarna.

Underlimmad diskho - stilrent, praktiskt och så vackert att man kan gråta.

Virrvarr? Låt inte namnet lura dig. Det här är en riktig vardagshjälte med pålitlig kvalitet. Vet du om att en bänkskiva i laminat klarar av temperaturer upp till 180 grader!

Om du lever med små barn vet du att det är familjens villkor som gäller. Kökets ytor ska vara lättskötta, hygieniska  och tåla lite liv. Som tur är behöver inte "enkelt och bekvämt" utesluta "galet snyggt och rena linjer".