ÖPPETTIDER VISNINGSKÖK:
MÅNDAG - TORSDAG:  07:00 - 16:00, FREDAG:  07:00 - 14:00  
LUNCH:  11:00 - 12:00
LÖRDAGSÖPPET: 23/10 kl. 10:00 - 14:00

Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

Äntligen lördagsappet hos Pitekök!

Vi säger verkligen Äntligen! Som vi har sett fram emot att få välkomna våra kunder till ett lördagsöppet  visningskök. Nu på lördag 23 oktober håller vi öppet 10:00-14:00. Välkommen in så får vi berätta mer om vad som har hänt på köksfronten det senaste året.

Gänget på Pitekök

Läs hela inlägget »
Pitekök söker senior snickare med känsla för kök

Social och senior snickare med känsla för kök? Du arbetar självständigt och avslutar alltid ett arbete på ett sätt som du själv är stolt och nöjd över? Du gillar folk, kan enkelt samarbeta med ditt team och har ett gott humör mot kunder och kollegor?

Slår det an en sträng? Härligt, då kan det vara dig vi behöver. Bums!

Pitekök renoverar, uppdaterar och bygger nya kök till både privatpersoner, institutioner och företag. Vi sätter lika stor värde på det lilla som det stora projektet och gläds åt att allt fler gör verklighet av sina köksdrömmar.  Men, just nu vi räcker inte till. Ett kärt besvär som vi gärna råder bot på. Därför söker vi dig som är en kreativ lagspelare med god förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Vi ser gärna att du stannar länge hos oss.


Dina arbetsuppgifter
Vi erbjuder ett fritt och omväxlande arbete som hantverkare. Dina arbetsuppgifter kan komma att variera, från finskickeri och renovering till montering av kompletta kök. Du jobbar både i vår verkstad och i våra kunders miljöer, inte minst i våra privatkunders hem. 

I din yrkesroll ingår att arbeta efter en gemensamma värdegrund. Pitekök står för hög kvalitet och det erbjuder vi genom engagemang, omtanke och yrkesstolthet. Det innebär att du som representat för Pitekök alltid sätter kunden i fokus både i bemötande och hantverk. 


Vem är du?
Vi söker dig seniora snickare som är självgående från dag ett och snabbt kan ta eget ansvar. Du är trygg i din yrkesroll och får gärna besitta många poäng i ryggradskompetens.

Bemötande är A och O. Därför är det en självklarhet att du är en snäll och vänlig person som respekterar andra människor, oavsett kön och nationalitet, så väl kunder som kollegor. Du är van vid kundkontakt, utför uppdragen med kundens behov i fokus och månar om att skapa goda relationer. 

Eftersom du kommer att ha en hel del kundkontakt är det viktigt att du behärskar det svenska språket. Engelska och gärna övriga språkkunskaper ser vi som en bonus.

Du kan läsa ritningar.

Du har B-körkort.

Tjänsten är 100 % med tillträde så snart som möjligt.


Välkommen till familjen!
Pitekök har erkänt låg personalomsättning och sätter en ära i att ta god hand om vår personal. Vi välkomnar dig till ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Hos oss får du möjlighet att bli ännu bättre på det du är bra på och vi ser gärna att du stannar hos oss över tid. Du får arbeta tillsammans med kompetenta kollegor och samtidigt ha kul på jobbet.

PST! Vi har fasta platser vid fikabordet ;-)


Ansök
Handen i handsken och tummen där den ska vara? Tveka inte att ansöka redan i dag! Kontakta Ola Jonsson på 070-391 81 59 eller skicka in ditt CV och personliga brev omgående till ola@pitekok.se då vi vill tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Välkommen!Pitekök – Möjligheternas kök!
Pitekök renoverar, uppdaterar och bygger nya kök helt med utgångspunkt från dig som ska leva i det. I vår verkstad i Piteå skräddarsyr vi kök som kan brukas och älskas genom livets olika faser. Kök som går hem, helt enkelt. 

Pitekök erbjuder även lackering och pulverlackering till företag och privatpersoner.

 

Läs hela inlägget »
Pitekök önskar alla en trevlig vår!

I mars håller vi inte lördagsöppet utan njuter istället av vårvintersolen - vi hoppas att du gör detsamma. Vill du besöka oss på helgen har vi nästa lördagsöppet 24 april, välkommen!

Ola, Micke & Kjell

Läs hela inlägget »
Lördagsöppet hos Pitekök 30/1

Nu öppnar vi upp för lördagsöppet igen. Du är välkommen in lördag 30/1 mellan 10:00 och 14:00. Vi vill påminna om att vi med anledning av Covid-19 tar emot max 4 personer i butiken samtidigt. Vi hjälps åt och håller ut så länge det behövs och hoppas att vi snart kan fylla butiken med alla som vill besöka oss.

Vi har inlett 2021 med en nyhet som gör våra kök ännu smidigare och mer användarvänliga. Vi har bytt till en ny typ av låda som är smäckrare än den tidigare modellen. Du kan känna skillnaden i vårt nybyggda stilrena visningskök. 

Vår nya låda är smidig och funktionell. Här med det klassiskt vackra handtaget 1353 - Polerad mässing/läderlindat svart, från vår leverantör BeslagDesign.

Stilrent mörkt visningskök där bänkskivan även utgör stänkskydd och dekration. Så snyggt!
Den fina inredningen kommer från Hem Ljuva Hem i Piteå.

Foto: Maria Fäldt och Pitekök

Läs hela inlägget »
Årets sista lördagsöppet hos Pitekök.

Välkommen till årets sista lördagsöppet hos oss på Pitekök. Vi håller öppet 10:00 - 14:00 och följer självklart rekommendationer gällande Corona. Om du hellre vill att vi besöker dig i ditt hem får du gärna boka ett gratis hembesök. Tillsammans kan vi planerar och inspirera på ett tryggt och säkert sätt. Välkommen!

Ola, Kjell & Micke med personal

Läs hela inlägget »
Lördagsöppet hos Pitekök 24/10

Lördagsöppet kommer lite tidigare än vanligt denna månad, redan nu till helgen närmare bestämt. 24/10 kl. 10:00 - 14:00 finns vi på plats och hjälper dig som planerar ett litet eller stort köksprojekt.

Välkommen!
/Pitekök med personal

PST! Glöm inte att du som bokar ett nytt komplett #pitekök får ett presentkort hos inredningsbutiken Hem Ljuva Hem här i Piteå.

Läs hela inlägget »
Lördagsöppet hos Pitekök 26 september

Nu är det dags för månadens lördagsöppet. Välkommen in 26 september mellan 10 och 14. Om du hellre vill att vi träffas hemma hos dig är du välkommen att boka ett gratis hembesök.

Och du, glöm inte att du som bokar ett nytt komplett pitekök får ett presentkort hos inredningsbutiken Hem Ljuva Hem här i Piteå.

Hoppas att vi ses!
Ola, Kjell & Micke med personal

Läs hela inlägget »
Lördagsöppet hos Pitekök

Så var det dags för höstens ( oj, vad det var svårt att redan skriva det ordet) första lördagsöppet här hos oss på Pitekök. Vi hoppas att du har ägnat hemestern, delar av den i alla fall, åt köksdrömmar i hängmattan. Välkommen in så tar vi första steget tillsammans. 

Kjell, Ola & Micke med personal

OBS! Missa inte dina 1 000 kr i presentkort hos Hem Ljuva Hem. Läs mer här!

Läs hela inlägget »
Erbjudande från Pitekök: Byt kök och få ett presentkort från  Hem Ljuva Hem

Nu gör vi det ännu trevligare för dig som planerar att byta kök! När du beställer ett nytt komplett pitekök skickar vi med ett presentkort* om 1 000 kr hos Hem Ljuva Hem, Piteås egen unika inredningsbutik.

Du som besöker vårt visningskök på Verkstadsgatan 1, har sett hur snyggt och trevligt vi har det i köken, vackert dekorerade med inredningsdetaljer, husgeråd och piff efter årstid. Om du trodde att det var Kjell som trollar loss med sin inredningsådra, får vi tyvärr göra dig besviken. Han är förvisso en King av köksbygge, men den stiliga inredningen tackar vi Hem Ljuva Hem, Karin och hennes skickliga personal för. 

Hem Ljuva Hem dekorera våra visningskök

Så här snyggt kan det se ut. Alla inredningsprodukter du hittar hos oss finns att köpa hos Hem Ljuva Hem. Saknar du något är det bara att höra med personalen så hjälper de dig så långt det är möjligt.

Hem Ljuva Hem ger våra visningskök mer hemkänsla

Inga kedjor. Inga franchisebutiker. Unika Butiker är butiker och caféer som inte finns i var och varannan stad. De sticker ut. Vissa har väldigt unika produkter. Andra har sin unika personlighet. Vissa sitter på unik specialistkunskap. En del är bara… unika på sitt alldeles eget sätt. I Piteå har vi Hem Ljuva Hem - och vi på Pitekök är stolta och tacksamma över att få deras unika hjälp till hemtrevnad och stil med kvalitet!

Hör av dig till oss med dina köksdrömmar så kryddar vi dem med 1 000 kr valfri grannlåt från Hem Ljuva Hem. Och du, vi erbjuder alltid kostnadsfria hembesök för dig som bor i Norr- och Västerbotten. Välkommen!

Kjell, Ola & Micke med personal


*Erbjudandet gäller vid beställning av ett nytt komplett kökfrån Pitekök . Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden.
Presentkortet är giltigt 1 år från utskriftsdatum. Presentkortet gäller endast för inköp av varor i fysisk butik, Hem Ljuva Hem, Storgatan 46c, 941 42 Piteå, ej online. Presentkortet kan ej bytas mot kontanter. Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden.

 

Läs hela inlägget »

Semestertid får gärna vara inspirationstid. Vi skippar fasta planer och "att-göra-listor". Vi kikar bara runt, skrollar, swajpar och köksdrömmer lite. Funderar på stil, färg och helhetskänsla,. På hur det blir att dricka första koppen kaffe, korka upp flaskan eller baka en kaka. Det räcker så. Mått, material och funktion, det kan vi ta till hösten eller när andan faller på. 

I dag bjuder vi på ett gäng nya inspirerande #pitekök som vi har fått förtroendet att ta fram tillsammans med våra kunder. Du hittar allt från helt nya kök till köksrenoveringar och enklare luckbyten. Oavsett storlek på projektet är det alltid lika spännande att se när våra kök bli till hem att trivas och leva i.  Vilket kök gillar du bäst?

Skräddarsytt nytt kök från Pitekök

Det är något speciellt att se ett helt nytt hem växa fram, inte minst när vi får vara med på ett hörn. Bokstavligen i hörnet, denna gång. Familjen i @villastromnasbacken valde att bygga ett u-format kök laddat med förvaring och en rejäl köksö. Vitvaror och extra skåp placerades i väggen. Den här kvadratsmarta lösningen gör att väggskåp inte behövs. Resultatet blir ett både praktiskt och luftigt kök som verkligen bjuder in till kökshäng. 

Tidlöst vitt kök från Pitekök

Varför frångå ett vinnande koncept? Det är svårt att bli leds på ett vitt kök med släta luckor, och skulle det ändå hända kan du alltid gå loss och inreda med vilken färg och stil du vill. I det oändliga.

Ta gärna en extra titt på stänkskyddet ovanför spis och bänkskiva. Visst ser det ut som vanligt vitt kakel? Det är meningen. Men våra stänkskydd i MDF är ett prisvärt och roligt alternativ till kakel. Du kan enkelt pigga upp upp med en glad färg eller knyt ihop din stil ton i ton. Ditt enda problem blir att välja, vi erbjuder nämligen flera mönster och alla kulörer - i alla nyanser, som vanligt.

Stilren köksrenovering från Pitekök

Det här stilrena piteköket hittar du i ett mycket smakfullt renoverat hus hemma hos @gesallvagen. Även här har kunden valt att satsa på förvaring i bänkskåp och köksö.

Ibland kan mörka nyanser få köket att kännas trångt och murrigt, men det är helt riskfritt här. Istället möts du av ljus och ytor där vackra detaljer lyfter köket ytterliggare.

Pitekök i mustiga färger

På tal om mörkare nyanser har vi detta ljuvliga lantkök i modern tappning hemma hos @sorbyn21. Den rustika porslinshon, skafferiet som fick behålla originaldörren och de personliga inredningsdetaljer passar fantastiskt tillsammans med luckornas gröna färg.

Det nya köket, precis som husets övriga rum, känns som en stor varm kram och en kopp choklad med både grädde och marshmellos. Hemtrevligt helt enkelt.

Nya köksluckor från Pitekök

Föll du också för den högblanka trenden när det begav sig? Vitt eller svart skulle det vara. Inget fel i det, men det är en glans som lätt ser smutsig ut och dessutom kan störa ögat.
I dag tar vi inte fram många högblanka kök - vi byter ut dem istället. Som här, i detta läckra och personliga kök hemma hos @mitthemvarborg, där nya luckor i varmt grått gav köket en både ljusare och mjukare stil.

Blått kök från Pitekök

När @casaboman byggde nytt i Skellefteå valde de ett färgkombinerat pitekök i blått och vitt. De mörkblå underskåpen gifter sig fint med vitrinhyllorna i vitt, klassiskt vitt kakel och den ljusa bänkskivan.

Notera gärna den extra lilla diskhon med vattenkran i köksön. Mycket praktiskt komplement när du väljer att placera spisen i köksön.

Lyxigt nytt kök från Pitekök

Sist, men inte minst, hälsar vi på hemma hos familjen @missannalindberg. Här står det sobert varmgrå köket alltid för en känsla av lyx - både till vardag och fest. Bänkskiva, stänkskydd och köksön med brolösning är i vackert och lättskött laminat (Carerra Bianco) från LG Collection.

Nu önskar vi dig en fortsatt köksdrömmig sommar och lovar att komma tillbaka med mer inspiration framåt hösten. Till dess kan du besöka köksägarnas konton på Instagram och ta del av mer. Tagga gärna bilder av ditt eget pitekök med #pitekök och #mittpitekök, så delar vi med oss till fler.

Sköt om dig och varandra

/Kjell, Ola & Micke med personalPST! Mer köksinspiration hittar du om du klickar här.

Läs hela inlägget »

Etiketter

Arkiv

Länkar

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Etiketter