Friskare liv med rostfritt!

Pitekök: Friskare liv med rostfritt. Foto Strand Stainless:  Blandare vänster bild: Eco Blandare höger bild: Barbara

Nu när vi tänker lite extra på renlighet passar det bra att berätta lite mer om fördelarna med rostfria köksdetaljer. Rostfritt sätter självklart inte stopp för något virus, men inget annat material är så hållbart, så hygieniskt, så miljövänligt och så enkelt att rengöra som rostfritt stål. Rostfritt stål återfinns överallt där det ställs höga krav på hygien och hållbarhet – t.ex. i storkök – och säkert har du själv bestick, kastruller, kylskåp eller annan utrustning tillverkade av rostfritt stål därhemma.

Vår leverantör STRAND Stainless berättar mer om varför du ska välja rostfritt när du uppdaterar ditt kök eller bygger nytt:  

"Tillsammans med rostfria produkter får du ett friskare liv. Produkter som inte på något sätt påverkar din och din familjs hälsa genom att släppa ifrån sig tungmetaller eller andra gifter. Rostfritt stål innehåller heller inga ämnen som är skadliga för natur och stålet är 100 % återvinningsbart." 

Strands köksblandare är tillverkade i helt solitt rostfritt stål (äkta rostfritt stål 304) och har släta ytor invändigt. De innehåller ingen bly. På det rostfria stålet fastnar inga föroreningar och utvändigt kan inga förkromade ytor slitas bort med tiden. Kvalitetsprodukter som håller länge, med andra ord. Faktiskt upp till 30 år!

Det låter som ett smart val, eller hur! Strands erbjuder även disklådor, kökstillbehör och badrumsblandare med samma höga kvalitet. Du kan välja mellan matt eller blank stål. Dessutom är rostfritt stål designneutralt och passar bra ihop med de flesta andra material som trä och natursten. Ofta framhäver rostfritt stål de andra materialen på ett smakfullt sätt. Klicka in här om du blir nyfiken och vill ta en kik på deras utbud av blandare och tillbehör.

Kontakta oss när du har bestämt dig eller om du vill få tips och råd från oss. Vi hjälper dig gärna att planera ditt drömkök. Vi erbjuder alltid kostnadsfria hembesök till dig som bor i Norr- och Västerbotten.

Välkommen!
Kjell, Ola & Micke med personal


Foto: STRAND Stainless

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln