går du i köksdrömmar?

Hos oss är underlimmade diskhoar och magiska hörn inget ovanligt samtalsämne på fikarasten. Vi synar material, färg och funktion i nästan allt vi har omkring oss. Vi diskuterar gångjärnens dämpning och fördjupar oss gärna i bänkskivans betydelse för helhetsintrycket eller diskhons optimala placering. Så är det att älska kök.

Den bästa platsen i hemmet förtjänar att behandlas med fingertoppskänsla och omsorg. Därför är vi lyhörda för dina behov när vi noga tänker igenom formen och funktionen. Ett kök från oss ska tillföra dig och ditt hem något alldeles speciellt vare sig det är litet och charmigt eller luftigt och modernt. Du ska vara trygg med att du har valt ett kök från Pitekök och vi vill att du ska känna dig lika stolt när du bjuder hem till lördagsmiddag som nöjd vid en onsdagsfrukost.
  
Vi sätter en ära i att värna om detaljerna. Där är vi extra noga, även när det gäller prissättningen. När du får en offert från oss vet du exakt vad det kommer att kosta. Då är det lätt för dig att avgöra om det snygga köksbordet du såg på nätet ryms i budgeten.
 
Vi finns i dina krokar och knyter ihop projektet lokalt med noga utvalda leverantörer. Skulle något mot förmodan ändå gå sönder så åtgärdar vi det direkt. Det kan vi lova eftersom relationen till dig som kund är lika viktig som den med våra samarbetspartners.
 
Vilket kök drömmer du om? Pitekök ger dig möjlighet att kombinera ihop precis det kök du drömt om. Kök som kan brukas och älskas genom livets olika faser. Kök som går hem helt enkelt.
 
 
Välkommen till oss!
Mikael & Ola med personal

Mikael Holmlund, Pitekök

Mikael Holmlund
Ägare/Verkstad
070-312 81 58

Ola Jonsson, Pitekök

Ola Jonsson
Ägare/Säljare
070-391 81 59

Jonas Glans

Jonas Glans
Lackering

OM OSS - hantverk med Möjligheter
som standard

Piteå Sprutmåleri, dagens Pitekök, grundades av Tomas Larsson och Kjell Holmlund 1981/82. Företaget var då ett tvåmannaföretag med lokaler på Stenhuggargatan. Efter en totalbrand 1986 flyttades sprutmåleriet till större lokaler på Verkstadsgatan 1 och där blev vi kvar.

1997 gick även Mikael Holmlund in som delägare efter 10 år inom företaget. 2016 är vi totalt 12 personer som arbetar i företaget.

2009 förädlade vi namnet på företaget till Pitekök eftersom verksamheten utökats till att även omfatta produktion av helt nya och kompletta kök.

Sommaren 2018 välkomnade vi Ola Jonsson som delägare. Ola Jonsson är en nygammal bekantskap som genom åren förstärkt Pitekök med främst sina färdigheter inom snickeri och montage. Nu teamade han upp med Kjell inom försäljning och planering.

I dag, många år senare, är produktion av kök med möjligheter som standard, vår huvudsysselsättning. Kvalitetskök från Pitekök hittar du över hela Norr- och Västerbotten.

Vår verksamhet består av bland annat:


• Tillverkning av nya och helt kompletta kök 

• Sprutmålning av köksluckor, innerdörrar och snickerier

• Spårfräsning av köksluckor samt innerdörrar 

• Byte av köksluckor och dörrar 

• Pulverlackering av stål och aluminium