Köksrenovering & nya köksluckor

köksrenovering & NYA KÖKSLUCKOR

Snabbaste vägen till ett nytt kök går via nya köksluckor och dörrar. Ditt kök behåller sin befintliga stomme som kan renoveras och få en ansiktslyftning. Kökslådor, köksluckor, bänkskivor med mera levereras och monteras nya och måttanpassade till den befintliga stommen. Här kan du kika på våra köksluckor.

Köksrenovering passar dig som vill ha en snabb uppfräschning av köket, sätta egen prägel på IKEA-stommarna med utbytesluckor eller helt enkelt hålla nere budgeten. Vi hjälper dig att ta köksvägen till ett nytt kök.

Låt oss ta hand om skavsåren. Vi snyggar till gamla luckor, byter ut det trasiga och kompletterar med nya handtag. Ibland behövs inte mer än så för att du ska få nykökskänsla.

Nytt liv i en 60-talist?

Köksrenovering extra light. Snabbt och enkelt till en liten peng - vi lackar om dina befintliga köksluckor och ger ditt kök en quick fix. Och varför inte lacka om dina garderobs- och innerdörrar när vi ändå är igång?

Det ska kännas rätt. I vårt visningskök hittar du en mängd olika handtag och knoppar. Kom förbi och prova ut din favorit.