Köksinredning & tillbehör hos Pitekök

köksinredning & tillbehör

Vårt utbud av köksinredning, belysning och tillbehör är nära nog obegränsat. Hos oss finner du samma produkter och material som hos de stora kända leverantörerna. Du får inredning och tillbehör som håller hög kvalitet, men till ett helt annat pris. Det kan vi erbjuda eftersom vi har arbetat med samma leverantörer i över tio år. Relationer som bygger på trygghet och förtroende blir som bekant starka och långvariga. Det vinner du på.

Vilken blandartyp är du? Den arkitektoniska ettgreppstypen som gillar rena linjer eller tvågreppstypen som trivs i mysigt traditionella miljöer?

En powerbox passar perfekt i alla arbets- och köksmiljöer,
nte minst de varianter som har både elutag och USB.
Med ett lätt tryck på toppen av den stängda enheten öppnas den av en fjädermekanism. 

En helt annan känsla får du med handtag av miljövänligt naturgarvat läder. Materialet kräver lite extra omsorg och underhåll men resultatet håller länge och patineras med värdighet. 

Tänk till om belysningen redan på planeringsstadiet av ditt nya kök. Du behöver både praktisk arbetsbelysning och sinnliga ljuskällor som höjer mysfaktorn och gör ditt kök ännu vackrare.

Vardagen ska vara enkel, och lite guldkantad. Som när en smart kryddlåda håller alla burkar på plats. Eller när diskmedelspumpen matchar kökskranen.

Kokande vatten direkt ur kranen? Vill du ha ditt vatten i stilla form, lätt kolsyrat eller kolsyrat? Filtrerat direkt från din kökskran? Din önskan är vår lag.

Teknik, funktion och design. Drömmer du om ett perfekt lådsystem med självstängning eller gångjärn av högsta kvalitet och push-to-open med intergrerad dämpning för mjuk och ljudlös stängning? Välkommen.