Tävla hos oss på NOLIA HÖST

I morgon fredag 3 november drar den allra första höstmässan, Nolia Höst i gång - en mässa med shopping för alla. Inte minst för dig som planerar att renovera, uppdatera eller bygga ett helt nytt kök.

Pitekök finns på plats med våra fina visningskök där du kan känna, öppna, stryka, trycka och inspirera dig fram till just ditt drömkök

Men inte bara det! Tillsammans med våra trogna kvalitetsleverantörer ger vi dig möjlighet att vinna delar av ditt nya kök till ett totalt värde av 32 500 kr! För att vara med och tävla ska du besöka oss i monter 218 på mässa och boka in ett hembesök. Om besöket leder till bekräftad affär så är du automatiskt med i tävlingen - du behöver inte besvara en enda fråga eller skriva någon klämmig slogan, bara beställa ditt drömkök. Bra, eller hur! 
Läs mer om tävlingen här.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Margoth Berglund » Tävla om inträde till Stora Nolia:  ”Självklart vill jag vinna inträdesbiljett.för vill se om ni har hittat på mera p..”

  • Tommy sundqvist » Välkommen Ola!:  ”Grattis o lycka till både till Pite Kök o Ola”

  • Hettich Skandinaviska AB » Pitekök presenterar vinnarna!:  ”Grattis Gunnar du kommer att bli mycket nöjd med lådorna och Lemans lösningen!”

  • Lena Burman Hortlax » Specialpris innerdörrar!:  ”Hej vi har 3 st innerdörrar som vi gärna skulle vilja ha ett prisförslag på Mvh..”

  • Tobias Berggren » Specialpris innerdörrar!:  ”Hej! Vi har 3 st dörrar som vi gärna skulle vilja ha ett prisförslag på. Gärna m..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln