Välkommen Ola!




I sociala medier har vi utlovat en rolig nyhet och den nyheten har ett namn: Ola Jonsson. I dag har vi publicerat följande pressmeddelande:

Pitekök & Sprutmåleri AB med över 36 år i branschen välkomnar Ola Jonsson som ny delägare. Ola Jonsson är en nygammal bekantskap som genom åren förstärkt Pitekök med främst sina färdigheter inom snickeri och montage. Nu kliver han in på allvar i en ny roll men utesluter inte att han kommer att dra på sig snickarbyxorna ibland – när andan faller på. Piteköks grundare och ägare, bröderna Kjell och Mikael Holmlund är nöjda och ser delägarskapet som en naturlig utveckling av företaget.

- Vi är mycket glada över att få Ola som delägare i bolaget. Det går bra för Pitekök och vi befinner oss i en spännande fas som verkligen gynnas av Olas personlighet och kompetens.
 
Ola Jonsson kommer närmast från SmurfitKappa Piteå, där han arbetar som personalledare. Sin kunskap inom arbetssätt och förbättringsarbete tar han nu med sig till Pitekök där han främst kommer att arbeta med struktur, flöde och planering – från kundbesök till montering och avstämning med kund. Med sig har han även flera års erfarenhet av eget företagande i snickeribranschen. 

- Pitekök är kända för kundfokus, unik flexibilitet och hög kvalitet och jag är både tacksam och stolt över förtroendet. Jag känner starkt för Pitekök och delar även den yrkesstolthet som präglar företaget, säger Ola Jonsson.

- Det ska bli fantastiskt roligt att fortsätta Piteköks utveckling tillsammans med Ola. Han har de kvalitéer som krävs och en djup förståelse för företaget, vår vision och våra värderingar. Det känns tryggt, inte minst för mig personligen som börjar känna av åren, säger Kjell Holmlund. 

Ola Jonsson tillträder 1 juli 2018 
 

Piteköks arbetsväst sitter som en smäck på vår nygamla stjärna Ola. 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln