SEMESTERSTÄNGT: 29/6 - 28/7
ÖPPETTIDER VISNINGSKÖK:

MÅNDAG - TORSDAG:  07:00 - 16:00, FREDAG:  07:00 - 14:00  
LUNCH:  11:00 - 12:00
LÖRDAGSÖPPET: Nästa lördagsöppet: 31/8.
(Sista lördagen varje månad 10:00 - 14:00)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

Semesterstängt hos Pitekök

Nu är det dags för oss på Pitekök att tacka för vårens alla uppdrag och ta sommarsemester. Vi håller stängt under vecka 27-30 och öppnar igen måndagen 29 juli. Även lördagsöppet tar sommarledigt och drar igång igen med start lördagen 31 augusti.

Vi vill även skicka en hälsning till alla fotbollsbarn och ungdomar som deltar i helgens Piteå Summer Games - och självklart en extra hälsning till alla våra lokala lag. Lycka till!

Trevlig sommar
/Kjell, Ola och Micke med Personal

PS! Det går alltid bra att maila oss under somamren. Vi svarar i mån av tid eller återkommer till dig när vi öppnar igen i slutet av juli. Välkommen!


Foto: Maria Fäldt

Läs hela inlägget »

Allmoge, slät eller ram? Vill du ha liv i luckan eller stramt seamless? Som vanligt hos Pitekök är det du som bestämmer. Våra måttanpassade köksluckor passar alltid perfekt på millimetern. Dessutom erbjuder vi ett stort urval av luckmönster och hjälper dig gärna med tips om spännande kombinationer, rena linjer eller en mix av färgnyanser. För att du ska få precis den rätta kökskänslan hemma hos dig.

Du väljer fritt bland våra luckor oavsett du planerar ett helt nytt kök, en köksrenovering eller enbart luckbyte. Våra köksluckor passar alltid alla kök. Nyfiken? Här hittar du ett urval av våra köksluckor och hur de kan kombineras. 

Vill du klämma och känna, prova vilka handtag som ligger bra i handen och stryka över bänkskivor? Välkommen in i vårt visningskök! Passar helgen bättre har vi öppet nu på lördag 25/5 mellan 10:00 och 14:00. Välkommen!

Kjell, Ola & Mcke med personal

PSST! Alla snygga köksinredningsdetaljer kommer från Hem Ljuva Hem i Piteå.
 

Läs hela inlägget »

Pitekök firar dubbelt! I dag är det 37 år sedan den här vackra ynglingen, Tomas Larsson, och Kjell Holmlund slog ihop sina färgpytsar och startade Piteå Sprutmåleri. Företaget var då ett tvåmannaföretag med lokaler på Stenhuggargatan (läs mer om oss här). Efter en totalbrand 1986 flyttades sprutmåleriet till större lokaler på Verkstadsgatan 1 och där blev vi kvar. Kvar blev även Tomas som just i dag fyller 60 år. Grattis Tomas, vad vore vi utan dig!

Vill du fira med oss? Kom förbi och kika på fler härliga bilder i sepia. Vi lovar fluffiga mustascher, en Kjell med frisyr och arbetskläder i sköna 80-talssnitt.  Allt annat i uppdaterad flerfärg, inte minst våra nya visningskök som vi färdigställer dagen till ära. Besök oss i dag till 14:00 eller i morgon under vårt lördagsöppet 10:00-14.00.

Varmt välkommen!
Kjell, Ola & Micke med personal

Pst! Missa inte våra köksluckor! Nu hittar du dem här.

Läs hela inlägget »
Aktuellt hos Pitekök: Vårkampanj!

En offert från Pitekök är alltid början på en riktigt bra affär och årets vårkampanj gör den ännu bättre! Vi förlänger specialpriserna* på lackering av befintliga köksluckor, garderobs- och innerdörrar till slutet av april. Men inte bara det! Just nu har vi massor av extra fina erbjudanden för dig som bestämmer dig för att uppdatera, renovera eller bygga ett helt nytt kök. Kort sagt, det har aldrig varit ett bättre läge att förverkliga dina köksdrömmar! 

Välkommen att kontakta oss för en våryr offert!

Kjell, Ola & Micke med personal
Telefon 0911-166 11

PSST! Glöm inte att vi nu har lördagsöppet den sista lördagen i varje månad. Och som vanligt erbjuder vi alltid gratis hembesök till dig som bor i Norr- och Västerbotten.

*Lackeringserbjudandet gäller till och med april månad och kan ej kombineras med andra erbjudanden om annat ej utlovas.

Läs hela inlägget »
Extra lördagsöppet hos Pitekök

För att du ska hinna med mellan VM-sändningarna kör vi lördagsöppet två helger på raken. Välkommen in 23/2 och 2/3 och snacka köksdrömmar med oss, mellan 10:00 och 14:00. På Verkstadsgatan 1 i Piteå.

PST! Glöm inte att vi fortfarande erbjuder specialpris på lackering av befintliga kökluckor, garderober och innerdörrar. Gäller hela februari ut.
 

Läs hela inlägget »
Lördagsöppet hos Pitekök

Nu gör vi det enklare för dig som går i köksdrömmar;  från och med 26/1 håller vi öppet den sista lördagen i varje månad. Välkommen in mellan 10:00-14:00, ställ dina frågor, bolla idéer och jämför färger och material. Har du bara en handritad skiss av ditt drömkök? Det räcker för att vi ska komma i gång.

Vi på Pitekök vill göra det både tryggt och smidigt för dig att uppdatera ditt befintliga kök eller skapa ett helt nytt från grunden. Därför tar vi hand om allting, från att fånga din första flyktiga idé till att montera ditt nya skräddarsydda drömkök. Vi brukar säga att vi har allt i vår egen fruktskål: inga fördyrande mellanhänder och bara de material och tillbehör som erfarenheten har lärt oss lita på. 

Förutom att kika på våra visningakök har du möjlighet att känna dig för bland handtag, se exempel på olika bänkskivor, hoar och blandare. Vi hjälper dig även med funderingar kring belysning, val av köksfläkt, för- och nackdelar med olika kökslayouter och allt annat smått och gott som lyfter både kökets utförande och vardagsbestyren. Vi hjälper dig att utforma ditt drömkök, precis som du vill ha det. Hos oss är inga mått eller kulörer omöjliga, du får ditt kök precis som du vill ha det: klassiskt, lantligt, modernt, barnvänligt, kvadratsmart, funkionellt, färgglatt eller helvitt. Välkommen till Pitekök - Möjligheternas kök!

Vi ses på lördag!
Kjell & Ola

PSST! Vi erbjuder alltid kostnadsfria hembesök till dig som bor i Norr- och Västerbotten. Boka ett redan idag: 0911-166 11
 

Läs hela inlägget »
Specialpris på lackering os Pitekök

Nytt liv i luckan? Nu kör vi igen: under januari och februari erbjuder vi specialpris på lackering av befintliga köksluckor, innerdörrar och garderobsdörrar. Passa på att få en snabb och prisvärd uppfräschning i den färg och glans som passar ditt hem.

Vi slipar och snyggar till det som är skadat och lackerar om. Din gamla luckor och dörrar blir som nya - till en väldigt lämplig peng! Välkommen att kontakta oss för offert via mail eller telefon: 0911-166 11

Kjell, Ola & Micke med personal

PSST! Vet du förresten om att vi även tar fram skjutdörrar för kök och garderober? Fråga oss så berättar vi mer.


*Erbjudandet gäller under januari och februari 2019 och kan ej kombineras med andra erbjudanden. 

Läs hela inlägget »
Pitekök önskar God Jul & Gott Nytt År

Några dagar kvar fram till jul och vi vill passa på att tacka både nya och gamla kunder för ännu ett fantastiskt år. Mellan jul och nyår tar vi ledigt och öppnar igen 2 januari 2019. Nytt år, nya kök - det ser vi fram emot!

God helg!
Kjell, Ola och Micke med personal

PS! Följ oss gärna i sociala medier under julhelgen!
 

Läs hela inlägget »
Helgöppet hos Pitekök 23-24/11 2018

Välkommen in till helgöppet hos Pitekök 23-24/11. Vi håller extra öppet fredag 23/11, 12:00-18:00 och lördag 24/11, 10:00-15:00. Gott om tid även för dig som har ont om just den varan på vardagarna.

Helgen till ära har Hem Ljuva Hem, inredningsbutiken mitt i Piteå, dekorerat våra kök så att de ser extra hemtrevliga ut. Dessutom bjussar vi självklart på fina erbjudanden till dig som bokar ett hembesök som leder till affär/beställer ett kök. Välkommen in till oss på Verkstadsgatan 1 i Piteå så berättar vi mer!

Hos oss finner du ett urval av olika köksmodeller och tillbehör från våra kvalitetsleverantörer. Vi står till tjänst om du vill diskutera idéer och hitta de köks- och förvaringslösningar som passar ditt hem allra bäst!  Ställ dina frågor, bolla idéer och jämför färger och material.

Har du bara en handritad skiss av ditt drömkök? Det räcker för att vi ska komma igång. Vi på Pitekök vill göra det både tryggt och smidigt för dig att uppdatera eller byta kök. Därför tar vi hand om allting, från att fånga din första flyktiga idé till att montera ditt nya skräddarsydda drömkök. Vi brukar säga att vi har allt i vår egen fruktskål: inga fördyrande mellanhänder och bara de material och tillbehör som erfarenheten har lärt oss lita på.

Välkommen in till oss så pratar vi drömkök med möjligheter som standard! Varför inte börja med att hämta köksinspiration här!

/Kjell, Ola & Micke med personal

PSST! Vi erbjuder alltid kostnadsfria hembesök till dig som bor i Norr- och Västerbotten.
 

Läs hela inlägget »
Pitekök bjuder på Pumpasoppa

Pumpa är otroligt vacker att se på, men här har vi kört den i mixern istället. En mumsig soppa för fyra personer.

Ingredienser:
750 g pumpa
1 st charlottenlök
2 st vitlöksklyftor 
6 dl buljong, gärna kyckling
2 dl vatten
salt och peppar
1,5 dl grädde/mjölk (mandel-, soja- eller kokosmjölk går också bra)

Gör så här:
Skär pumpan i ett par cm tjocka skivor. Skär bort skalet och skrapa ur fröna. Skär skivorna i bitar. Skala lök och vitlök och skär i mindre bitar. 
Lägg allt utom grädde och kryddor i en kastrull. Koka upp utan lock, minska sedan värmen och sjud tills pumpan känns mjuk.

Ta av kastrullen från spisen och mixa soppan jämn, stavmixer går bra. Smaka av med salt och peppar och rör i grädde eller mjölk.

Servera med tunna ugnsrostade brödskivor, pumpafrön och kanske en liten klick Crème Fraiche om du gillar det. Strö över peppar. Njut!

Och njut av hösten!

Kjell, Ola och Micke med personal
 

Läs hela inlägget »

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Arkiv

Länkar

-

Etiketter