ÖPPETTIDER VISNINGSKÖK:  
Semesterstängt: 2-27/7 Välkommen åter 30/7
MÅNDAG - TORSDAG:  07:00 - 16:00, FREDAG 07:00 - 14:00  
LUNCH:  11:00 - 12:00

Prenumerera på vårt nyhetsbrev:I dagarna knyter vi ihop säcken och levererar vårens sista pitekök. Sedan tar vi semester (2-27/7) och laddar inför en höst fylld av nya köksdrömmar!

Missa inte att besöka oss på Stora Nolia, 4-12/ här i Piteå. Där presenterar vi bland annat helt nya visningskök med det senaste inom både färg, design och teknik. Du träffar oss i Hall 1, Bo & Bygg, monter 174. Välkommen!

Njut av sommaren!
Kjell, Micke och Ola med personal

Psst! Vill du prata med oss under semestern? Vi finns i sociala medier, på Facebook, Instagram och Pinterest. Du kan även maila.

 

Läs hela inlägget »
I sociala medier har vi utlovat en rolig nyhet och den nyheten har ett namn: Ola Jonsson.
I dag har vi publicerat följande pressmeddelande:

Pitekök & Sprutmåleri AB med över 36 år i branschen välkomnar Ola Jonsson som ny delägare. Ola Jonsson är en nygammal bekantskap som genom åren förstärkt Pitekök med främst sina färdigheter inom snickeri och montage. Nu kliver han in på allvar i en ny roll men utesluter inte att han kommer att dra på sig snickarbyxorna ibland – när andan faller på. Piteköks grundare och ägare, bröderna Kjell och Mikael Holmlund är nöjda och ser delägarskapet som en naturlig utveckling av företaget.

- Vi är mycket glada över att få Ola som delägare i bolaget. Det går bra för Pitekök och vi befinner oss i en spännande fas som verkligen gynnas av Olas personlighet och kompetens.
 
Ola Jonsson kommer närmast från SmurfitKappa Piteå, där han arbetar som personalledare. Sin kunskap inom arbetssätt och förbättringsarbete tar han nu med sig till Pitekök där han främst kommer att arbeta med struktur, flöde och planering – från kundbesök till montering och avstämning med kund. Med sig har han även flera års erfarenhet av eget företagande i snickeribranschen. 

- Pitekök är kända för kundfokus, unik flexibilitet och hög kvalitet och jag är både tacksam och stolt över förtroendet. Jag känner starkt för Pitekök och delar även den yrkesstolthet som präglar företaget, säger Ola Jonsson.

- Det ska bli fantastiskt roligt att fortsätta Piteköks utveckling tillsammans med Ola. Han har de kvalitéer som krävs och en djup förståelse för företaget, vår vision och våra värderingar. Det känns tryggt, inte minst för mig personligen som börjar känna av åren, säger Kjell Holmlund. 

Ola Jonsson tillträder 1 juli 2018 
 

Piteköks arbetsväst sitter som en smäck på vår nygamla stjärna Ola. 
 

Läs hela inlägget »
Lackering av luckor och innerdörrar Pitekök


Solen skiner och här på Pitekök har vi vårkänslor. Våren brukar innebära att det spritter till i förändringsnerven och det märker vi genom alla som hör av sig till oss med nykläckta köksdrömmar. Till er kör vi en vårkampanj med specialpris på lackering av köksluckor och innerdörrar. Kontakta oss i dag och ta chansen till en renovering light inför sommaren!
 


Låt oss ta hand om skavsåren och ge dig en helt ny känsla i hemmet. Vi snyggar till gamla luckor, byter ut det trasiga och kompletterar med nya handtag. Att måla om luckorna och byta handtag är ett prisvärt sätt att förnya ditt kök.  Alla luckor har olika förutsättningar och slipning och grundmålning kan ta olika lång tid. Men oavsett om luckan är gammal eller ny blir resultatet lika bra och du får ett "nytt" kök till bråkdelen av vad ett helt nytt kostar - dessutom går det snabbare. 

Även dina gamla innerdörrar kan bli som nya på ett kick. Vi snyggar till och lacker om. Vill du förändra utseendet ytterliggare  kan vi sätta på spårfrästa skivor på dina gamla slitna dörrar. 

Kontakta oss så hjälper vi vårenkänslorna på traven. Erbjudandet gärller under mars och april.

Kjell & Micke med personal

PS! Ett tips om du vill sprida mer vårljus i ditt kök är att inreda med speglar. Det kan låta märkligt men speglar gör sig fint i köket, i eget majestät eller i stilleben. Placera speglar på väl valda platser som reflekterar det inkommande ljustet. På det sättet kan du få naturligt ljus längre in i rummet. När du sedan har bytt ut ut dina vinter- och höstgardiner mot tunna, ljusa gardiner kan du vänta dig en ljusexplosion när den låga vårsolen flyter in i ditt hem.
 

Läs hela inlägget »
Prenumerera på Piteköks nyhetsbrev

Vill du få nyheter, tips och erbjudanden från Pitekök och våra leverantörer direkt i e-posten? Då ska du anmäla dig till Piteköks nyhetsbrev. Men du behöver inte oroa dig, vi kommer inte att spamma din inbox. Nyhetsbrevet skickas max 4-6 gånger per år. 

Har du önskemål på vad nyhetsbrevet ska innehålla? Kanske har du bilder från ditt eget Pitekök som du vill dela med dig av? Hör gärna av dig med bilder, tips och idéer till: mittpitekok@pitekok.se

Piteköks nyhetsbrev skickas ut elektroniskt. Din adress används bara till de utskick som du själv anmäler dig till. Du kan när som helst avsluta din prenumeration. Vårt nyhetsbrev bygger på samtycke och så kallad opt-in. Det betyder att du, förrutom att anmäla din e-postadress, även får en länk till din e-post där du aktivt måste godkänna din anmälan. Det gör vi för att vara säkra på att du verkligen vill ha vårt nyhetsbrev. Här kan du läsa mer om vår e-postpolicy.

Välkommen med din anmälan här: 

Läs hela inlägget »
Etiketter: nyhetsbrev

Vann du i Piteköks tävling under Nolia Höst? Nu har vi ett resultat! Kolla in filmen där Kjell drar vinnarna och presenterar vinsterna. Stort grattis säger vi till alla vinnare - du hittar alla namn i listan nedan.!

Vi på Pitekök vill skicka ännu ett stort tack till alla ni nya och gamla kunder som besökte oss under mässan Nolia Höst. Det blev en riktig succé med många roliga möten. Inte mindre än 39 st av er som bokade hembesök slog även till på ett Pitekök - och kvalificerade er för tävlingen! Det var över förväntan. Därför har vi ökat på prissumman lite, från totalt 32 000 kr till strax över 35 000 kr i vinstvärde. Det tycker vi att ni är värda!

Om du är en av vinnarna behöver du inte göra någonting, bara luta dig tillbaka och känna dig nöjd. Vi och våra leverantörer sköter all hantering och kontakten med dig. Vi ser fram emot att hjälpa dig att både välja ut och installera dina vinster i ditt nya Pitekök.

Kjell & Micke med personal


Stort grattis till:
1) Gunnar Plym Forshell, Piteå - 5 st Hitechlådor, Hettich
2) Kurt Lundström, Piteå - Blandare och diskho, Strand Stainless
3) Maria Lundgren, Boden - Ledbelysning 10 st dimmer, Teofils
4) Tomas Carlsson, Bergsviken - Bänkskiva i laminat, LG Collection
5) Mats Öhman, Öjebyn - Powerbox 2 st, Häfele
6) Kurt Eriksson, Böle - El till sopor, Blum
7) Ingela Riseberg, Piteå - Handtag till kök, Pitekök
8) Roger Bramberg, Luleå - Handtag till kök, Pitekök

Vinnarna kontaktas även via sms.

Ännu ett grattis till alla vinnara, stort tack till alla våra gamla och nya kunder, till våra leverantörer och Nolia Höst - en mässa vi gärna ser återkomma!
 

Kjell drar vinnarna i Piteköks tävling under Nolia Höst
Läs hela inlägget »
Specialpris på lackering av innerdörrar  hos Pitekök

Just nu erbjuder vi specialpris* till dig som behöver fräscha upp dina innerdörrar. Men vänta inte för länge, erbjudandet gäller endast under januari. Kontakta oss för offert.

63 klisterbilder av Justin Bieber, städning "i argen", upprepade Bobby car-attacker och klösande sällskapsdjur. En innerdörr får tåla en hel del under sin livstid och förr eller senare har den sett sina bästa dagar. Men innan du kastar ut och köper nytt - tänk renovering och återbruk. 

Här på Pitekök snyggar vi till det mesta du kan tänka dig, inte minst köksluckor, garderobs- och badrumsdörrar och innerdörrar. Under hela januari erbjuder vi specialpris på renovering av just innerdörrar. Vi slipar och snyggar till det som är skadat och målar om - din gamla dörr blir som ny! Passa på att få en snabb och prisvärd uppfräsching i den färg och glans som passar ditt hem. Välkommen att kontakta oss för offert.

Kjell & Micke med personal
Telefon 0911-166 11

*Specialpriset avser endast innerdörrar. Erbjudandet gäller t.o.m. 180131 och kan ej kombineras med andra erbjudanden. 

Läs hela inlägget »
Pitekök LG Collection bänkskiva och stänkpanel i laminat 6696F-NDF Carrara Bianco
En bänkskiva i laminat tillåter dig att välja precis det mönster eller den stil du vill ha i ditt kök, utan att det kostar hela sparpengen. 

Laminat är kreativ frihet. Hundratals olika varianter av ytor, mönster och kulörer kan kombineras med kantlister och profiler till ett unikt uttryck. En hållbar och lättskött bänkskiva som sätter en personlig prägel på ditt kök.

Så säger vår leverantör av bänkskivor, LG Collection, och vi kan bara hålla med.  Vi arbetar med laminat av den enkla anledningen att det är hållbart, lättskött och hygieniskt. Vet du till exempel att en bänkskiva i laminat klarar av temperaturer upp till 180 grader!

Välj en bänkskiva som du får glädje av i många år framöver. Lekfullt och trendigt med spännande kontraster eller harmoniskt och smakfullt. Färg, mönster, bredd och tjocklek, hos oss finner du bänkskivorna som håller i längden - alltid med ditt personliga uttryck. 

Bra att veta om laminat:
* Stommen i bänkskivorna utgörs av en snickerispånskiva ½ E1. Laminatet består till största delen av kraftpapper som tillverkas av sågspån, bark, toppar och returpapper.

* Dekorpappret i laminatet är tryckt med färger som inte innehåller några tungmetaller. Skivans baksida har en inbyggd fuktspärr. Du sköter din nya laminatskiva genom att torka av den med vatten och ett milt rengöringsmedel.

* Laminat är ett slitstarkt material, men torka ändå gärna av så fort som möjligt när du spiller och använd alltid ett underlägg för varma kärl. Använd aldrig slipande svampar eller rengöringsmedel.

Välkommen in till vårt visningskök så visar vi fler alternativ och hjälper dig att hitta den bänkskiva som passar för just ditt kök.

Kjell & Micke med personal

Källa: LG Collection. Bilderna visar en köksinredning med bänkskiva och stänkpanel i laminat 6696F-NDF Carrara Bianco. 

Pitekök LG Collection bänkskiva och stänkpanel i laminat 6696F-NDF Carrara Bianco.
Pitekök LG Collection närbild bänkskiva och stänkpanel i laminat 6696F-NDF Carrara Bianco.
Läs hela inlägget »
Pitekök önskar God Jul & Gott Nytt År!

Vilket fantastiskt år vi har haft - tack vare er, våra nya och befintliga kunder! Vi önskar er alla en riktigt fin julhelg, inte minst i köket! Nu går vi hem och äter gröt och samlar nya krafter inför ett minst lika roligt 2018. 

Håll gärna utkik på hemsidan och i sociala medier under julhelgen. Vi lovar inspiration från några nya Pitekök.

Kjell & Micke med personal

Läs hela inlägget »
Pulverlackering skoter dämpare


Det lackar mot jul och vi lackar som vanligt allt du kan tänka dig! Nu är det hög tid att boka pulverlackering - för behov eller bara för syns skull, valet är ditt.

Våga vägra trista dämpare! Bli snyggast på fjället med speciallackerade dämpare och detaljer i den färg och glans du själv önskar. Eller bilens fälgar, visst förtjänar de lite extra kärlek?

Varför pulverlackering?
Pulverlackering är en metod för industriell lackering som började användas under 1980-talet. Pulverlackering är ett miljövänligare alternativ till traditionell lackering. Andra fördelar med pulverlackering är:
* Lång livslängd.
* Bra kantteckning, en stor fördel vid stora korrosionskrav.
* Plåten kan formas efter lackering utan att skada ytan.
* Den är övermålningsbar.
* Den kan ges en yta med "struktur".

När passar pulverlackering?
Pulverlackering är ett mycket bra alternativ till traditionell sprut- eller handmålning. Vi pulverlackar stål och aluminium som:
* Dörr- och fönsterbågar.
* Dörrar, element och radiatorer.
* Trappräcken, fälgar m.m.

Vi utför pulverlackering i första hand åt industri- och tillverkningsföretag, men givetvis även arbeten för privatpersoner. Kontakta oss så berättar vi mer.
 

Pitekök pilverlackering dämpare
Läs hela inlägget »

Vi står som på nålar och väntar! Kjell, hur går det egentligen i tävlingen som Pitekök anordnade under Nolia Höst?

- Det går jättebra! Intresset var stort och först nu i veckan gör jag de sista kundbesöken till alla som ville vara med och tävla. Det är fantastiskt rolig att få träffa så många köksdrömmare!

Och när dras vinnarna? 

- Vi håller spänningen uppe lite till, men efter jul och trettonhelg får lotten avgöra vilka som vinner.

På Facebook, visst var det så?

- Jajamen, vi filmar dragningen och visar på Facebook. Håll utkik där. Vi berättar även när det börjar närma sig dragning.

Då vet vi, en bit in på 2018, på Facebook. 
Tack, Kjell!
 

Läs hela inlägget »
Etiketter: tävling nolia höst

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Tommy sundqvist » Välkommen Ola!:  ”Grattis o lycka till både till Pite Kök o Ola”

  • Hettich Skandinaviska AB » Pitekök presenterar vinnarna!:  ”Grattis Gunnar du kommer att bli mycket nöjd med lådorna och Lemans lösningen!”

  • Lena Burman Hortlax » Specialpris innerdörrar!:  ”Hej vi har 3 st innerdörrar som vi gärna skulle vilja ha ett prisförslag på Mvh..”

  • Tobias Berggren » Specialpris innerdörrar!:  ”Hej! Vi har 3 st dörrar som vi gärna skulle vilja ha ett prisförslag på. Gärna m..”

  • Jonas Isacsson » Pitekök har ny webbsida!:  ”Hej Vi funderar på att renovera köket, alt. nytt kök. Ni kan väl höra av er vid..”

Arkiv

Länkar

-

Etiketter