ÖPPETTIDER VISNINGSKÖK:  
MÅNDAG - TORSDAG:  07:00 - 16:00, FREDAG 07:00 - 14:00  
LUNCH:  11:00 - 12:00

Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

Pitekök bjuder på Pumpasoppa

Pumpa är otroligt vacker att se på, men här har vi kört den i mixern istället. En mumsig soppa för fyra personer.

Ingredienser:
750 g pumpa
1 st charlottenlök
2 st vitlöksklyftor 
6 dl buljong, gärna kyckling
2 dl vatten
salt och peppar
1,5 dl grädde/mjölk (mandel-, soja- eller kokosmjölk går också bra)

Gör så här:
Skär pumpan i ett par cm tjocka skivor. Skär bort skalet och skrapa ur fröna. Skär skivorna i bitar. Skala lök och vitlök och skär i mindre bitar. 
Lägg allt utom grädde och kryddor i en kastrull. Koka upp utan lock, minska sedan värmen och sjud tills pumpan känns mjuk.

Ta av kastrullen från spisen och mixa soppan jämn, stavmixer går bra. Smaka av med salt och peppar och rör i grädde eller mjölk.

Servera med tunna ugnsrostade brödskivor, pumpafrön och kanske en liten klick Crème Fraiche om du gillar det. Strö över peppar. Njut!

Och njut av hösten!

Kjell, Ola och Micke med personal
 

Läs hela inlägget »
Dela med dig av ditt Pitekök

Har du ett Pitekök hemma hos dig? Vill du dela med dig? Glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram  och dela med dig av dina bilder. Tagga dina köksbilder med #pitekök #mittpitekök. Vi vill så gärna se hur livet lever i ditt Pitekök!

Kjell, Ola & Micke med personal
 

Läs hela inlägget »
Pitekök: Specialpris på lackering av köksluckor, innerdörrar och garderobsdörrar

Sugen på en renovering light? Perfekt! Under oktober erbjuder vi specialpris på lackering av befintliga köksluckor, innerdörrar och garderobsdörrar.

Vi slipar och snyggar till det som är skadat och lackerar om. Din gamla luckor och dörrar blir som nya - till en väldigt lämplig peng! Passa på att få en snabb och prisvärd uppfräsching i den färg och glans som passar ditt hem. Välkommen att kontakta oss för offert.

Kjell, Ola & Micke med personal
Telefon 0911-166 11

*Erbjudandet gäller under oktober månad och kan ej kombineras med andra erbjudanden. 

Läs hela inlägget »


I år bjuder vi våra Noliakunder på extra bra priser på låd- och skåpbelysning* och integrerat ljud** i bänkskivan. Spela upp din favoritmusik, pod eller ljudbok från mobilen och vips är köket din nya ljudanläggning. Vardagslyx som heter duga! Välkommen till vår monter nr 174 på Stora Nolia så berättar vi mer!

* Ord. pris 125 kr/par
** Pris från 2 600 kr

Läs hela inlägget »
Pitekök ställer ut på Stora Noliia 2018


Välkommen med dina köksdrömmar till oss. Vi ses på Stora Nolia hall 1: Bo & Bygg, monter 174. Pitekök renoverar, uppdaterar och bygger nya kök helt med utgångspunkt från dig som ska leva i det. I vår verkstad i Piteå skräddarsyr vi kök som kan brukas och älskas genom livets olika faser. Kök som går hem, helt enkelt.

Pitekök ger dig möjligheten att kombinera ihop precis det kök du drömt om oavsett du vill ha ett helt nytt eller bara byta valda delar i ditt befintliga. Hos oss är inga mått, kulörer eller glanser omöjliga, bara din fantasi kan sätta gränser.

All verksamhet sker i våra egna lokaler i Piteå. Här hittar du visningskök, tillbehör och verkstaden där allt händer. Du kan till och med hälsa på ditt blivande kök under arbetets gång.

Välkommen med dina köksdrömmar och passa på att boka in ett hembesök. Vi erbjuder alltid kostnadsfria hembesök till dig som bor i Norr- och Västerbotten.

Kjell, Micke och Ola med personal

Läs hela inlägget »
Pitekök på Stora Nolia 2018


Nu är vi tillbaka, laddade till tänderna, efter några fantastiska sommarveckor med sol, hav, familj och vänner. I veckan packar och förbereder vi för Stora Nolia där vi bjuder våra besökare på nya inspirerande visningskök. Du hittar oss i Hall 1, Bo & Bygg, monter 174. Välkommen att snacka köksdrömmar med oss!

Vill du vinna inträde för två till Stora Nolia? Ladda upp en bild av ditt sommarkök på Instagram. Tagga bilden med #pitekök och #mittsommarkök och glöm inte att ditt konto måste vara offentligt för att vi ska kunna se dina bilder. Läs mer om tävlingen i inlägget nedan.

Kjell, Micke och Ola med personal

Läs hela inlägget »Snart drar Stora Nolia igång i Piteå och vi finns på plats med nya inspirerande visningskök. Självklart vill vi att du kommer och besöker oss på mässan. Därför lottar vi ut 6 st av Stora Nolias nya smarta Stora Noliabandet som ger dig inträde under mässans alla nio dagar (3 vinster á 2 st band så att du kan bjuda med dig vem du vill). Tävlar gör du på Instagram. Kom ihåg att du måste ha ett öppet konto för att vi ska kunna se dina bilder. Du får delta med hur många bilder som helst!

Så här tävlar du: 

  • Dela med dig av ditt sommarkök! Inne, ute, på bryggan, i bilen eller i tältet. Ladda upp en bild på Instagram där du visar hur och var du fixar ditt mysigaste, skönaste, coolaste sommarkök. Tagga inlägget med #pitekök #mittsommarkök. De tre mest kreativa bidragen vinner 2 st Stora Noliabandet. Och glöm inte att följa oss på Instagram @pitekok
  • Tävlingen börjar den 24 juli och avslutas den 1 augusti. Fullständiga tävlingsregler hittar du här. 
Läs hela inlägget »I dagarna knyter vi ihop säcken och levererar vårens sista pitekök. Sedan tar vi semester (2-27/7) och laddar inför en höst fylld av nya köksdrömmar!

Missa inte att besöka oss på Stora Nolia, 4-12/ här i Piteå. Där presenterar vi bland annat helt nya visningskök med det senaste inom både färg, design och teknik. Du träffar oss i Hall 1, Bo & Bygg, monter 174. Välkommen!

Njut av sommaren!
Kjell, Micke och Ola med personal

Psst! Vill du prata med oss under semestern? Vi finns i sociala medier, på Facebook, Instagram och Pinterest. Du kan även maila.

 

Läs hela inlägget »
I sociala medier har vi utlovat en rolig nyhet och den nyheten har ett namn: Ola Jonsson.
I dag har vi publicerat följande pressmeddelande:

Pitekök & Sprutmåleri AB med över 36 år i branschen välkomnar Ola Jonsson som ny delägare. Ola Jonsson är en nygammal bekantskap som genom åren förstärkt Pitekök med främst sina färdigheter inom snickeri och montage. Nu kliver han in på allvar i en ny roll men utesluter inte att han kommer att dra på sig snickarbyxorna ibland – när andan faller på. Piteköks grundare och ägare, bröderna Kjell och Mikael Holmlund är nöjda och ser delägarskapet som en naturlig utveckling av företaget.

- Vi är mycket glada över att få Ola som delägare i bolaget. Det går bra för Pitekök och vi befinner oss i en spännande fas som verkligen gynnas av Olas personlighet och kompetens.
 
Ola Jonsson kommer närmast från SmurfitKappa Piteå, där han arbetar som personalledare. Sin kunskap inom arbetssätt och förbättringsarbete tar han nu med sig till Pitekök där han främst kommer att arbeta med struktur, flöde och planering – från kundbesök till montering och avstämning med kund. Med sig har han även flera års erfarenhet av eget företagande i snickeribranschen. 

- Pitekök är kända för kundfokus, unik flexibilitet och hög kvalitet och jag är både tacksam och stolt över förtroendet. Jag känner starkt för Pitekök och delar även den yrkesstolthet som präglar företaget, säger Ola Jonsson.

- Det ska bli fantastiskt roligt att fortsätta Piteköks utveckling tillsammans med Ola. Han har de kvalitéer som krävs och en djup förståelse för företaget, vår vision och våra värderingar. Det känns tryggt, inte minst för mig personligen som börjar känna av åren, säger Kjell Holmlund. 

Ola Jonsson tillträder 1 juli 2018 
 

Piteköks arbetsväst sitter som en smäck på vår nygamla stjärna Ola. 
 

Läs hela inlägget »
Lackering av luckor och innerdörrar Pitekök


Solen skiner och här på Pitekök har vi vårkänslor. Våren brukar innebära att det spritter till i förändringsnerven och det märker vi genom alla som hör av sig till oss med nykläckta köksdrömmar. Till er kör vi en vårkampanj med specialpris på lackering av köksluckor och innerdörrar. Kontakta oss i dag och ta chansen till en renovering light inför sommaren!
 


Låt oss ta hand om skavsåren och ge dig en helt ny känsla i hemmet. Vi snyggar till gamla luckor, byter ut det trasiga och kompletterar med nya handtag. Att måla om luckorna och byta handtag är ett prisvärt sätt att förnya ditt kök.  Alla luckor har olika förutsättningar och slipning och grundmålning kan ta olika lång tid. Men oavsett om luckan är gammal eller ny blir resultatet lika bra och du får ett "nytt" kök till bråkdelen av vad ett helt nytt kostar - dessutom går det snabbare. 

Även dina gamla innerdörrar kan bli som nya på ett kick. Vi snyggar till och lacker om. Vill du förändra utseendet ytterliggare  kan vi sätta på spårfrästa skivor på dina gamla slitna dörrar. 

Kontakta oss så hjälper vi vårenkänslorna på traven. Erbjudandet gärller under mars och april.

Kjell & Micke med personal

PS! Ett tips om du vill sprida mer vårljus i ditt kök är att inreda med speglar. Det kan låta märkligt men speglar gör sig fint i köket, i eget majestät eller i stilleben. Placera speglar på väl valda platser som reflekterar det inkommande ljustet. På det sättet kan du få naturligt ljus längre in i rummet. När du sedan har bytt ut ut dina vinter- och höstgardiner mot tunna, ljusa gardiner kan du vänta dig en ljusexplosion när den låga vårsolen flyter in i ditt hem.
 

Läs hela inlägget »

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Margoth Berglund » Tävla om inträde till Stora Nolia:  ”Självklart vill jag vinna inträdesbiljett.för vill se om ni har hittat på mera p..”

  • Tommy sundqvist » Välkommen Ola!:  ”Grattis o lycka till både till Pite Kök o Ola”

  • Hettich Skandinaviska AB » Pitekök presenterar vinnarna!:  ”Grattis Gunnar du kommer att bli mycket nöjd med lådorna och Lemans lösningen!”

  • Lena Burman Hortlax » Specialpris innerdörrar!:  ”Hej vi har 3 st innerdörrar som vi gärna skulle vilja ha ett prisförslag på Mvh..”

  • Tobias Berggren » Specialpris innerdörrar!:  ”Hej! Vi har 3 st dörrar som vi gärna skulle vilja ha ett prisförslag på. Gärna m..”

Arkiv

Länkar

-

Etiketter