Vackert stenmönstrad bänkskiva - i laminat!

Pitekök LG Collection bänkskiva och stänkpanel i laminat 6696F-NDF Carrara Bianco
En bänkskiva i laminat tillåter dig att välja precis det mönster eller den stil du vill ha i ditt kök, utan att det kostar hela sparpengen. 

Laminat är kreativ frihet. Hundratals olika varianter av ytor, mönster och kulörer kan kombineras med kantlister och profiler till ett unikt uttryck. En hållbar och lättskött bänkskiva som sätter en personlig prägel på ditt kök.

Så säger vår leverantör av bänkskivor, LG Collection, och vi kan bara hålla med.  Vi arbetar med laminat av den enkla anledningen att det är hållbart, lättskött och hygieniskt. Vet du till exempel att en bänkskiva i laminat klarar av temperaturer upp till 180 grader!

Välj en bänkskiva som du får glädje av i många år framöver. Lekfullt och trendigt med spännande kontraster eller harmoniskt och smakfullt. Färg, mönster, bredd och tjocklek, hos oss finner du bänkskivorna som håller i längden - alltid med ditt personliga uttryck. 

Bra att veta om laminat:
* Stommen i bänkskivorna utgörs av en snickerispånskiva ½ E1. Laminatet består till största delen av kraftpapper som tillverkas av sågspån, bark, toppar och returpapper.

* Dekorpappret i laminatet är tryckt med färger som inte innehåller några tungmetaller. Skivans baksida har en inbyggd fuktspärr. Du sköter din nya laminatskiva genom att torka av den med vatten och ett milt rengöringsmedel.

* Laminat är ett slitstarkt material, men torka ändå gärna av så fort som möjligt när du spiller och använd alltid ett underlägg för varma kärl. Använd aldrig slipande svampar eller rengöringsmedel.

Välkommen in till vårt visningskök så visar vi fler alternativ och hjälper dig att hitta den bänkskiva som passar för just ditt kök.

Kjell & Micke med personal

Källa: LG Collection. Bilderna visar en köksinredning med bänkskiva och stänkpanel i laminat 6696F-NDF Carrara Bianco. 

Pitekök LG Collection bänkskiva och stänkpanel i laminat 6696F-NDF Carrara Bianco.
Pitekök LG Collection närbild bänkskiva och stänkpanel i laminat 6696F-NDF Carrara Bianco.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln