Specialpris innerdörrar!

Specialpris på lackering av innerdörrar  hos Pitekök

Just nu erbjuder vi specialpris* till dig som behöver fräscha upp dina innerdörrar. Men vänta inte för länge, erbjudandet gäller endast under januari. Kontakta oss för offert.

63 klisterbilder av Justin Bieber, städning "i argen", upprepade Bobby car-attacker och klösande sällskapsdjur. En innerdörr får tåla en hel del under sin livstid och förr eller senare har den sett sina bästa dagar. Men innan du kastar ut och köper nytt - tänk renovering och återbruk. 

Här på Pitekök snyggar vi till det mesta du kan tänka dig, inte minst köksluckor, garderobs- och badrumsdörrar och innerdörrar. Under hela januari erbjuder vi specialpris på renovering av just innerdörrar. Vi slipar och snyggar till det som är skadat och målar om - din gamla dörr blir som ny! Passa på att få en snabb och prisvärd uppfräsching i den färg och glans som passar ditt hem. Välkommen att kontakta oss för offert.

Kjell & Micke med personal
Telefon 0911-166 11

*Specialpriset avser endast innerdörrar. Erbjudandet gäller t.o.m. 180131 och kan ej kombineras med andra erbjudanden. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln