Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på Piteköks nyhetsbrev

Vill du få nyheter, tips och erbjudanden från Pitekök och våra leverantörer direkt i e-posten? Då ska du anmäla dig till Piteköks nyhetsbrev. Men du behöver inte oroa dig, vi kommer inte att spamma din inbox. Nyhetsbrevet skickas max 4-6 gånger per år. 

Har du önskemål på vad nyhetsbrevet ska innehålla? Kanske har du bilder från ditt eget Pitekök som du vill dela med dig av? Hör gärna av dig med bilder, tips och idéer till: mittpitekok@pitekok.se

Piteköks nyhetsbrev skickas ut elektroniskt. Din adress används bara till de utskick som du själv anmäler dig till. Du kan när som helst avsluta din prenumeration. Vårt nyhetsbrev bygger på samtycke och så kallad opt-in. Det betyder att du, förrutom att anmäla din e-postadress, även får en länk till din e-post där du aktivt måste godkänna din anmälan. Det gör vi för att vara säkra på att du verkligen vill ha vårt nyhetsbrev. Här kan du läsa mer om vår e-postpolicy.

Välkommen med din anmälan här: 

Etiketter: nyhetsbrev

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln