Vårkampanj! Lackering av köksluckor och dörrar

Lackering av luckor och innerdörrar Pitekök


Solen skiner och här på Pitekök har vi vårkänslor. Våren brukar innebära att det spritter till i förändringsnerven och det märker vi genom alla som hör av sig till oss med nykläckta köksdrömmar. Till er kör vi en vårkampanj med specialpris på lackering av köksluckor och innerdörrar. Kontakta oss i dag och ta chansen till en renovering light inför sommaren!
 


Låt oss ta hand om skavsåren och ge dig en helt ny känsla i hemmet. Vi snyggar till gamla luckor, byter ut det trasiga och kompletterar med nya handtag. Att måla om luckorna och byta handtag är ett prisvärt sätt att förnya ditt kök.  Alla luckor har olika förutsättningar och slipning och grundmålning kan ta olika lång tid. Men oavsett om luckan är gammal eller ny blir resultatet lika bra och du får ett "nytt" kök till bråkdelen av vad ett helt nytt kostar - dessutom går det snabbare. 

Även dina gamla innerdörrar kan bli som nya på ett kick. Vi snyggar till och lacker om. Vill du förändra utseendet ytterliggare  kan vi sätta på spårfrästa skivor på dina gamla slitna dörrar. 

Kontakta oss så hjälper vi vårenkänslorna på traven. Erbjudandet gärller under mars och april.

Kjell & Micke med personal

PS! Ett tips om du vill sprida mer vårljus i ditt kök är att inreda med speglar. Det kan låta märkligt men speglar gör sig fint i köket, i eget majestät eller i stilleben. Placera speglar på väl valda platser som reflekterar det inkommande ljustet. På det sättet kan du få naturligt ljus längre in i rummet. När du sedan har bytt ut ut dina vinter- och höstgardiner mot tunna, ljusa gardiner kan du vänta dig en ljusexplosion när den låga vårsolen flyter in i ditt hem.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln