Helgöppet hos Pitekök

Helgöppet hos Pitekök 23-24/11 2018

Välkommen in till helgöppet hos Pitekök 23-24/11. Vi håller extra öppet fredag 23/11, 12:00-18:00 och lördag 24/11, 10:00-15:00. Gott om tid även för dig som har ont om just den varan på vardagarna.

Helgen till ära har Hem Ljuva Hem, inredningsbutiken mitt i Piteå, dekorerat våra kök så att de ser extra hemtrevliga ut. Dessutom bjussar vi självklart på fina erbjudanden till dig som bokar ett hembesök som leder till affär/beställer ett kök. Välkommen in till oss på Verkstadsgatan 1 i Piteå så berättar vi mer!

Hos oss finner du ett urval av olika köksmodeller och tillbehör från våra kvalitetsleverantörer. Vi står till tjänst om du vill diskutera idéer och hitta de köks- och förvaringslösningar som passar ditt hem allra bäst!  Ställ dina frågor, bolla idéer och jämför färger och material.

Har du bara en handritad skiss av ditt drömkök? Det räcker för att vi ska komma igång. Vi på Pitekök vill göra det både tryggt och smidigt för dig att uppdatera eller byta kök. Därför tar vi hand om allting, från att fånga din första flyktiga idé till att montera ditt nya skräddarsydda drömkök. Vi brukar säga att vi har allt i vår egen fruktskål: inga fördyrande mellanhänder och bara de material och tillbehör som erfarenheten har lärt oss lita på.

Välkommen in till oss så pratar vi drömkök med möjligheter som standard! Varför inte börja med att hämta köksinspiration här!

/Kjell, Ola & Micke med personal

PSST! Vi erbjuder alltid kostnadsfria hembesök till dig som bor i Norr- och Västerbotten.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln