Lördagsöppet hos Pitekök

Lördagsöppet hos Pitekök

Nu gör vi det enklare för dig som går i köksdrömmar;  från och med 26/1 håller vi öppet den sista lördagen i varje månad. Välkommen in mellan 10:00-14:00, ställ dina frågor, bolla idéer och jämför färger och material. Har du bara en handritad skiss av ditt drömkök? Det räcker för att vi ska komma i gång.

Vi på Pitekök vill göra det både tryggt och smidigt för dig att uppdatera ditt befintliga kök eller skapa ett helt nytt från grunden. Därför tar vi hand om allting, från att fånga din första flyktiga idé till att montera ditt nya skräddarsydda drömkök. Vi brukar säga att vi har allt i vår egen fruktskål: inga fördyrande mellanhänder och bara de material och tillbehör som erfarenheten har lärt oss lita på. 

Förutom att kika på våra visningakök har du möjlighet att känna dig för bland handtag, se exempel på olika bänkskivor, hoar och blandare. Vi hjälper dig även med funderingar kring belysning, val av köksfläkt, för- och nackdelar med olika kökslayouter och allt annat smått och gott som lyfter både kökets utförande och vardagsbestyren. Vi hjälper dig att utforma ditt drömkök, precis som du vill ha det. Hos oss är inga mått eller kulörer omöjliga, du får ditt kök precis som du vill ha det: klassiskt, lantligt, modernt, barnvänligt, kvadratsmart, funkionellt, färgglatt eller helvitt. Välkommen till Pitekök - Möjligheternas kök!

Vi ses på lördag!
Kjell & Ola

PSST! Vi erbjuder alltid kostnadsfria hembesök till dig som bor i Norr- och Västerbotten. Boka ett redan idag: 0911-166 11
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln