Nya köksluckor med Pitekök

Allmoge, slät eller ram? Vill du ha liv i luckan eller stramt seamless? Som vanligt hos Pitekök är det du som bestämmer. Våra måttanpassade köksluckor passar alltid perfekt på millimetern. Dessutom erbjuder vi ett stort urval av luckmönster och hjälper dig gärna med tips om spännande kombinationer, rena linjer eller en mix av färgnyanser. För att du ska få precis den rätta kökskänslan hemma hos dig.

Du väljer fritt bland våra luckor oavsett du planerar ett helt nytt kök, en köksrenovering eller enbart luckbyte. Våra köksluckor passar alltid alla kök. Nyfiken? Här hittar du ett urval av våra köksluckor och hur de kan kombineras. 

Vill du klämma och känna, prova vilka handtag som ligger bra i handen och stryka över bänkskivor? Välkommen in i vårt visningskök! Passar helgen bättre har vi öppet nu på lördag 25/5 mellan 10:00 och 14:00. Välkommen!

Kjell, Ola & Mcke med personal

PSST! Alla snygga köksinredningsdetaljer kommer från Hem Ljuva Hem i Piteå.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln