Det lackar mot lördagsöppet

Lördagsöppet hos Pitekök

Sommarvärmen hänger fortfarande kvar men i verkstaden är det högt hösttryck och nystartskänsla. Inte minst kör vi igång med vårt månatliga lördagsöppet. Den sista lördagen i månaden är du välkommen in med dina köksdrömmar. Vi har öppet för känn och kläm och proffshjälp mellan 10:00 och 14:00. Glöm inte att du alltid kan boka ett gratis och förutsättningslöst hembesök.

Om ett helt nytt kök inte är aktuellt kanske en renovering light står på önskelistan? Låt oss sätta ny färg och glans på dina befintliga köksluckor!

Snabbaste vägen till ett nästan helt nytt kök går via nya köksluckor och dörrar. Ditt kök behåller sin befintliga stomme som kan renoveras och få en ansiktslyftning. Kökslådor, köksluckor, bänkskivor med mera levereras och monteras nya och måttanpassade till den befintliga stommen. Här kan du kika på våra köksluckor.

Köksrenovering passar dig som vill ha en snabb uppfräschning av köket, sätta egen prägel på IKEA-stommarna med utbytesluckor eller helt enkelt hålla nere budgeten. Vi hjälper dig att ta köksvägen till ett nytt kök.

Varför inte ge hela huset ett snabbt lyft till en rimlig peng? Vi lackerar även om dina innerdörrar och garderober. Hör av dig för offert: info@pitekok.se

Varmt välkommen!
Kjell, Ola och Micke med personal

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln