Lördagsöppet hos Pitekök

Lördagsöppet hos Pitekök

Välkommen in till oss nu på lördag 30/11 mellan 10:00 och 14:00. Det lackar mot jul och vi är i full gång med planeringen av  2020-års kökprojekt. Går du också i köksdrömmar? Då är du varmt välkommen med dina funderingar och önskemål. Pitekök ger dig möjligheten att kombinera ihop precis det kök du drömt om oavsett du vill ha ett helt nytt eller bara byta valda delar i ditt befintliga. Hos oss är inga mått, kulörer eller glanser omöjliga, bara din fantasi kan sätta gränser. 

Ett kök från Pitekök är, dessutom, alltid en riktigt bra affär, det tänker vi inte hymla om. Genom våra händer växer skräddarsydda kvalitetskök fram - prissatta in i minsta detalj så att du slipper ängslas över slutsumman. 

Vi erbjuder alltid kostnadsfria hembesök till dig som bor i Norr- och Västerbotten, helt enkelt för att det blir bäst för dig. På plats hemma hos dig går vi igenom möjligheter, idéer och lösningar som får din köksdröm att ta form. När vi sedan presenterar en offert vet du exakt vad ditt kök kommer att kosta. 

Välkommen!
/Kjell, Ola & Micke med personal

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln