Varje avslut är en ny början

Pitekök avtackar pensionärerna Anders "Acka" Johansson och Bengt Jonsson

Ibland tar det lång tid för en första gång. För mig tog det ett helt yrkesliv innan jag behövde avtacka en pensionär, eller i det här fallet, två. När 2019 led mot sitt slut miste vi på Pitekök två av våra medarbetare med mest erfarenhet i bagaget, Anders "Acka" Johansson och Bengt Jonsson. 

Avtackningen av de blivande pensionärerna hölls på Bishops Arms, med god mat och dryck, tal, minnesgåvor och vackra blommor signerade Buketten. En extra speciell och minnesvärd kväll med många skratt och några blöta ögon.

Det har nu hunnit gå någon månad och vi har fått tid att reflektera över vad Anders och Bengt har betytt och vad de har åstadkommit här hos oss. Det är självklart en stor minuspost på vår samlade erfarenhetsbank även om båda var generösa med sin kunskap och gärna delade med sig. Men inte bara det, vi saknar även två goda vänner och kollegor i verkstaden, på fikarasten och vid lunchbordet.

Därför vill vi än en gång tacka våra goa gubbar för ett långt arbetsliv tillsammans och inte minst för allt vad ni genom åren har betytt för Pitekök och våra kunder. Nu hoppas vi att ni fortsätter era livskarriärer med fokus på helt andra saker än Pitekök och bästa sättet att formge och bygga skräddarsydda kök. Vi önskar er båda långlediga lycka till i er än så länge något ovana tillvaro - men kom ihåg, varje avslut är en ny början!

Tack!
Kjell

Ola och Micke, personalen

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln