Skapa vårkänslor i köket

Lördagsöppet hos Pitekök

Kanke är vi ute för tidig, men visst känns det som att våren är runt hörnet nu när solen visar sig mer och börjar värma igen?

Därför passar vi på att tipsa om hur du med hjälp av enkla medel kan skapa trendig vårkänsla i köket. 2020 års färgpalett är lätt att få med sig in i köket genom inredningsaccessoarer som gardiner, en pläd, en snygg bricka eller ny vas. I år går vi från grått mot mer jordnära färger, varmare och mjukare kulörer som beige och ljusbrun. Matta pasteller och klassiskt blått är andra färger som är lätt att plocka upp i detaljer.

Ett annat tips om du vill sprida mer vårljus i ditt kök är att inreda med speglar. Gärna minst en bågformad - då är du i hamn med vårens trender. Placera speglar på väl valda platser som reflekterar det inkommande ljustet. På det sättet kan du få naturligt ljus längre in i rummet och skapa en illustration av större rymd. När du sedan har bytt ut ut dina vintergardiner mot tunna, ljust pastellfärgade, kan du vänta dig en ljusexplosion när den låga vårsolen flyter in i ditt hem.

Och glöm inte snittblommorna, exempelvis tulpaner eller krokus i snygg kruka – ett riktigt vårtecken!

Hoppas att vi ses till helgen!
/Kjel, Ola & Micke med personal

Piteås Unika Butik, Hem Ljuva Hem, visar vårens trender i vårt showroom. Foto: Hem Ljuva Hem
Piteås Unika Butik, Hem Ljuva Hem, visar vårens trender i vårt showroom. Foto: Hem Ljuva Hem

Foto: Maria Fäldt

Etiketter: trender färg inredning

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln