Lördagsöppet 25 april

Vi har redan nått fram till sista lördagen i april och därmed lördagsöppet igen, 10:00 - 14:00 som vanligt. Om du istället vill hålla dig på hemmaplan är du varmt välkommen att slå oss en signal. Vi bokar ett besök och tar med oss kataloger och varuprover hem till dig.

Gissningsvis har du tillbringat en hel del tid i köket den här vårvintern. Ofta hamnar vi just i köket med både hemjobb, läxläsning och projektplanering. Kanke har du även börjat fundera på om inte det där köket behöver lite extra kärlek och omsorg?

Drömmer du stora köksdrömmar med nytt och skräddarsytt helt i din egen stil? Eller passar det bättre med en uppdatering? Om ett helt nytt kök inte är aktuellt kanske en renovering light står på önskelistan? Kanske en ny bänkskiva, köksblandare eller senaste skriket inom handtag? Eller varför inte låta oss sätta ny färg och glans på dina befintliga köksluckor!

Snabbaste vägen till ett nästan helt nytt kök går via nya köksluckor och dörrar. Ditt kök behåller sin befintliga stomme som kan renoveras och få en ansiktslyftning. Kökslådor, köksluckor, bänkskivor med mera levereras och monteras nya och måttanpassade till den befintliga stommen. Här kan du kika på våra köksluckor.

Köksrenovering passar dig som vill ha en snabb uppfräschning av köket, sätta egen prägel på IKEA-stommarna med utbytesluckor eller helt enkelt hålla nere budgeten. Vi hjälper dig att ta köksvägen till ett nytt kök.

Varför inte ge hela huset ett snabbt lyft till en rimlig peng? Vi lackerar även om dina innerdörrar och garderober. Hör av dig för offert: info@pitekok.se

Varmt välkommen!
Kjell, Ola och Micke med personal

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln