Fixa nykökskänsla med omlackerade köksluckor

Lackera om dina köksluckor med Pitekök

Vi brukar säga att vi vill vara med och skapa kök som går hem. Med det menar vi rum att leva i, fullt ut. Med stora som små, hamstrar och hundar, en och annan kastad porslinstallrik, ketchupsstänk och tusentals dagar med kladdiga fingrar. Mer liv än Instaperfect. Så ska det få vara, i husets hjärta.

Men till slut tar även vardagsbruket ut sin rätt. För det mesta är det köksluckorna som far riktigt illa, vilket är tur eftersom de är enklast att åtgärda. Antingen med omlackering eller byte av hela luckan.Lackering av köksluckor - en plånboksvänliga renovering
Snabbt, snyggt och prisvärt. Det är en bra summering av omlackering av köksluckor. Kanske har du ett kök där luckorna känns lite förbrukade, trista och slitna, eller en färg du inte längre trivs med. Då är omlackering ett nästan löjligt bra alternativ om du jämför kostnad med resultat. Ny färg täcker många gamla synder kan en säga, och det inkluderar repor på ytan och fläckar där lacken har skrapats eller stötts av. Mycket resultat för pengarna, helt enkelt.

Nylackerade luckor ger hela köket en nykökskänsla - inte minst om du dessutom byter ut dina gamla beslagen mot nya. Det ger ett extra vackert helhetsintryck av det "nya" köket.Miljövänligt kök - tänk omlackering av köksluckor
Trenden har redan funnits där ett bra tag: konsumera mindre, återbruka mer. Om du gillar det tänket är du sannolikt inte intresserad av att riva ut ett fullt fungerande kök, bara för att färgen på luckorna suger. Hör av dig till Pitekök istället. Vi tar hand om dina slitna köksluckor och fräschar upp dem till nyskick igen - i den kulör och glans du väljer.

Tänk gärna ett steg till, till dina innerdörrar och garderobsdörrar. Även de kan återanvändas, snyggas till och få ny färg.

Färgerna vi använder i dag är dessutom miljövänlig och mycket slitstark. Så bara det faktum att du väljer omlackering istället för nytt gör att du går i naturens tjänst.Varför anlita Pitekök för lackering av köksluckor?
Det enklaste svaret - du vill ha ett snyggt och professionellt resultat som håller och vi kan hjälpa dig med det. Vi kan jobbet, kort sagt.

Men hur svårt kan det då vara? Lite färg på en skiva? Faktiskt knepigare än en kan tro. Det krävs både kunskap, erfarenhet och ett vant öga för att få den där jämna, släta ytan som en högkvalitativ kökslucka ska ha. En som du slipper störa dig på dag ut och dag in.

Vi börjar alltid med ett noggrant underarbete. Det innebär slipning, spackling och eventuell lagning beroende av vad som krävs för just dina luckor och fronter. Därefter sker lackering i flera olika steg och slutligen torkning.

Så, som så ofta är det både smartare och mer kostnadseffektivt att anlita profesionella lackerare för jobbet. Då vet du att du får det där perfekta resultatet du vill ha: personligt, drömmigt, exklusivt, lantligt, minimalistiskt - you name it.

Lackering av kökluckor, ett hantverk hos Pitekök

Byte av köksluckor - köksrenovering light
Om dina luckor verkligen sjunger på sista versen kan ett luckbyte vara det enda vettiga alternativet - även här till ett mycket fördelaktigt pris. Du behåller ditt köks befintliga stommar och vi tar fram nya skräddarsydda luckor enligt dina önskemål. Vi har en design för alla och ännu fler färger att välja bland.

Piteköks köksluckor är av högsta kvalitet och håller över tid - även för en ny lackering om andan faller på i framtiden. Vi tillverkar alla luckor på beställning vilket gör att bara fantasin sätter gränser. Självklart kan du även välja att byta ut lister, socklar och täcksidor för en ännu snyggare finish. Tillsammans med nya beslag har du fått en köksrenovering light med ett sprillans nytt resultat.

Det behöver inte kosta en förmögenhet att fräscha upp ditt kök. En lättare renovering kan vara alldeles tillräckligt. Välkommen till Pitekök med dina köksdrömmar, både stora och små!

/Kjell, Ola & Micke med personalPST! Tips till dig som planerar att sälja ditt hem
Har du tänkt på att få rum gör ett så starkt första intryck som köket? Köket är bostadens centrum och det rum som de flesta visningsbesökare först styr kosan mot. Men det är också ett rum som vi vill sätta vår egen prägel på. Därför kan det i många fall räcka med att snygga till ytorna och inte lägga för stora pengar på något som köparen kanske ändå hade tänkt byta ut.

Om köket i ditt hem börjar se lite trist ut kan en omlackering av köksluckorna hjälpa till öka värdet på ditt hus eller lägenhet vid en försäljning. Med små medel kan du skapa stora förändringar i köket. Spekulanter tittar oftare på helhetsintrycket än på till exempel vitvaror i köket, så det blir en billig insats i jämförelse. Lycka till!

Foto: Maria Fäldt
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln