Byt kök och få presentkort

Erbjudande från Pitekök: Byt kök och få ett presentkort från  Hem Ljuva Hem

Nu gör vi det ännu trevligare för dig som planerar att byta kök! När du beställer ett nytt komplett pitekök skickar vi med ett presentkort* om 1 000 kr hos Hem Ljuva Hem, Piteås egen unika inredningsbutik.

Du som besöker vårt visningskök på Verkstadsgatan 1, har sett hur snyggt och trevligt vi har det i köken, vackert dekorerade med inredningsdetaljer, husgeråd och piff efter årstid. Om du trodde att det var Kjell som trollar loss med sin inredningsådra, får vi tyvärr göra dig besviken. Han är förvisso en King av köksbygge, men den stiliga inredningen tackar vi Hem Ljuva Hem, Karin och hennes skickliga personal för. 

Hem Ljuva Hem dekorera våra visningskök

Så här snyggt kan det se ut. Alla inredningsprodukter du hittar hos oss finns att köpa hos Hem Ljuva Hem. Saknar du något är det bara att höra med personalen så hjälper de dig så långt det är möjligt.

Hem Ljuva Hem ger våra visningskök mer hemkänsla

Inga kedjor. Inga franchisebutiker. Unika Butiker är butiker och caféer som inte finns i var och varannan stad. De sticker ut. Vissa har väldigt unika produkter. Andra har sin unika personlighet. Vissa sitter på unik specialistkunskap. En del är bara… unika på sitt alldeles eget sätt. I Piteå har vi Hem Ljuva Hem - och vi på Pitekök är stolta och tacksamma över att få deras unika hjälp till hemtrevnad och stil med kvalitet!

Hör av dig till oss med dina köksdrömmar så kryddar vi dem med 1 000 kr valfri grannlåt från Hem Ljuva Hem. Och du, vi erbjuder alltid kostnadsfria hembesök för dig som bor i Norr- och Västerbotten. Välkommen!

Kjell, Ola & Micke med personal


*Erbjudandet gäller vid beställning av ett nytt komplett kökfrån Pitekök . Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden.
Presentkortet är giltigt 1 år från utskriftsdatum. Presentkortet gäller endast för inköp av varor i fysisk butik, Hem Ljuva Hem, Storgatan 46c, 941 42 Piteå, ej online. Presentkortet kan ej bytas mot kontanter. Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln