Lördagsöppet & nytt visningskök

Lördagsöppet hos Pitekök 30/1

Nu öppnar vi upp för lördagsöppet igen. Du är välkommen in lördag 30/1 mellan 10:00 och 14:00. Vi vill påminna om att vi med anledning av Covid-19 tar emot max 4 personer i butiken samtidigt. Vi hjälps åt och håller ut så länge det behövs och hoppas att vi snart kan fylla butiken med alla som vill besöka oss.

Vi har inlett 2021 med en nyhet som gör våra kök ännu smidigare och mer användarvänliga. Vi har bytt till en ny typ av låda som är smäckrare än den tidigare modellen. Du kan känna skillnaden i vårt nybyggda stilrena visningskök. 

Vår nya låda är smidig och funktionell. Här med det klassiskt vackra handtaget 1353 - Polerad mässing/läderlindat svart, från vår leverantör BeslagDesign.

Stilrent mörkt visningskök där bänkskivan även utgör stänkskydd och dekration. Så snyggt!
Den fina inredningen kommer från Hem Ljuva Hem i Piteå.

Foto: Maria Fäldt och Pitekök

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln