Pitekök söker köksmontör!

Pitekök söker köksmontör

Nu söker vi en social och självgående köksmontör med både tumme och hjärta på rätta stället. Du trivs med att arbeta varierat och självständigt och avslutar alltid ett arbete på ett sätt som du själv är stolt och nöjd över. Du gillar folk, kan enkelt samarbeta med ditt team och har ett gott humör mot kunder och kollegor.

Slår det an en sträng? Härligt, då kan det vara dig vi behöver. Bums!


Pitekök renoverar, uppdaterar och bygger nya kök till både privatpersoner, institutioner och företag. Vi sätter lika stor värde på det lilla som det stora projektet och gläds åt att allt fler gör verklighet av sina köksdrömmar.  Just därför behöver vi bli ännu fler och just nu står ännu en köksmontör högst upp på listan. Vi söker dig som är en kreativ lagspelare med god förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Vi ser gärna att du stannar länge hos oss.


Dina arbetsuppgifter
Vi erbjuder ett fritt och omväxlande arbete som hantverkare. Dina arbetsuppgifter kan komma att variera, men fokus ligger på montering av kompletta kök. Du jobbar både i vår verkstad och i våra kunders miljöer, inte minst i våra privatkunders hem. 

I din yrkesroll ingår att arbeta efter en gemensamma värdegrund. Pitekök står för hög kvalitet och det erbjuder vi genom engagemang, omtanke och yrkesstolthet. Det innebär att du som representat för Pitekök alltid sätter kunden i fokus både i bemötande och hantverk. 


Vem är du?
Vi söker dig självgående montör som är trygg i din yrkesroll och gärna löser problem som kan dyka upp.

Bemötande är A och O. Därför är det en självklarhet att du är en snäll och vänlig person som respekterar andra människor, oavsett kön och nationalitet, så väl kunder som kollegor. Vi ser gärna att du är van vid kundkontakt, utför uppdragen med kundens behov i fokus och månar om att skapa goda relationer. 

Eftersom du kommer att ha en hel del kundkontakt är det viktigt att du behärskar det svenska språket. Engelska och gärna övriga språkkunskaper ser vi som en bonus.

Du kan läsa ritningar.

Du har B-körkort.

Tjänsten är 100 % med tillträde så snart som möjligt.


Välkommen till familjen!
Pitekök har erkänt låg personalomsättning och sätter en ära i att ta god hand om vår personal. Vi välkomnar dig till ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Hos oss får du möjlighet att bli ännu bättre på det du är bra på och vi ser gärna att du stannar hos oss över tid. Du får arbeta tillsammans med kompetenta kollegor och samtidigt ha kul på jobbet.

PST! Vi har fasta platser vid fikabordet ;-)


Ansök:
Handen i handsken och tummen där den ska vara? Tveka inte att ansöka redan i dag! Kontakta Ola Jonsson på 070-391 81 59 eller skicka in ditt CV och personliga brev omgående till ola@pitekok.se då vi vill tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Välkommen!



Pitekök – Möjligheternas kök!
Pitekök renoverar, uppdaterar och bygger nya kök helt med utgångspunkt från dig som ska leva i det. I vår verkstad i Piteå skräddarsyr vi kök som kan brukas och älskas genom livets olika faser. Kök som går hem, helt enkelt. 

Pitekök erbjuder även lackering och pulverlackering till företag och privatpersoner.
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln